Informasjon

Viktig informasjon vedrørende ny betalingsløsning for ferjesambandet Flakk-Rørvik

Fra 01.01.19 vil Flakk-Rørvik-sambandet gå over til å benytte AutoPASS for ferje-ordningen som betalingsløsning.

Hva betyr dette for meg?

Eksisterende kunde hos Flakk-Rørvik

Din nåværende rabattavtale vil avsluttes 01. januar 2019. Eventuell saldo til gode vil refunderes i løpet av januar til kontonummer registrert på din avtale. Dersom du ønsker saldo utbetalt til en annen konto må dette meldes skriftlig til oss (benytt gjerne vårt kontaktskjema). Min Side vil fortsatt være tilgjengelig dersom du ønsker å se din avtalehistorikk (passeringer o.l.).

Du må tegne en ny avtale med AutoPASS for ferje. For å reise med rabatt fra 1. januar 2019, må ny avtale inngås samt forskuddsbeløp være innbetalt innen 30. desember 2018.

Ny kunde hos Flakk-Rørvik

Avtaletegning direkte med Flakk-Rørvik-sambandet er nå stengt. For å få rabatt i Flakk-Rørvik, må du nå tegne avtale med AutoPASS for ferje, da det er den som er gjeldende fra 01.01.19.

Logg inn på Min Side – Flakk-Rørvik

Tegn ny avtale med AutoPASS for ferje

Mer informasjon om AutoPASS for ferje

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux