Arkiv

Nye bompengetakster fra 01.01.15

Fosenvegane AS er i tråd med vedtaket for delvis bompengefinansiering av Fosenpakka i Sør- og Nord-Trøndelag forpliktet til  å justere takstene i tråd med utviklingen av Statisk sentralbyrås konsumprisindeks, jf. Prop. 124 S (2010-2011)

Følgende enhetstakster gjeldende for Fosenpakka fra og med 01.01.15.

Takstgruppe- ferje

Kjøretøyets totale lengde inkludert last < 6 meter 6-12 meter Over 12 meter
Flakk – Rørvik  86 172 258

 

Billettprisen på Flakk-Rørvik består av bompenger og ferjetakst.

NB! Ferjetaksten vil også justeres fra 01.01.15. Denne taksten er ikke fastsatt pt.

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden!

Du bruker en nettleser som ikke støttes av denne nettsiden! Du bruker en nettleser som ikke støttes av dette nettstedet. Dette betyr at noen funksjoner ikke fungerer som de skal. Bruk eller oppgrader / installer en av de følgende nettlesere for å dra full nytte av dette nettstedet.
- Takk!
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux